Ciasteczka do dekoracji to zaraz po ciasteczkach z miodem moje ulubione ciastka do lukrowania. Nie kruszą się. Zachowują kształt i można odcisnąć na nich literki, ponieważ nie ‘rozmyją’ się podczas pieczenia. Długo zachowują świeżość, co dla lukrujących ma ogromne znaczenie, ponieważ można je przygotować sobie wcześniej. Polecam do nich lukier królewski, który sprawdzi się do takich ciasteczek idealnie. Więcej wiedzy i inspiracji na moim INSTAGRAMIE. Składniki: 380 g mąki pszennej 220 g miękkiego m... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...