Do przygotowania potrzebujemy: Filet z kurczaka- 250g Ser camembert- 120g Cebula- 120g Masło- 90g Śmietana 30%- 88ml Śmietana 18%- 60ml Czosnek- 52g Bulion- 900ml Pieprz, sól Filety oczyszczamy i gotujemy do miękkości, szarpiemy na mniejsze kawałki. Z kostkowaną cebulę dusimy na maśle do miękkości. Dodajemy czosnek w kawałkach i dusimy 5 minut. Zalewamy bulionem, przyprawiamy do smaku i dodajemy pokrojony ser. Całość blendujemy z śmietaną, dodajemy kurczaka i gotujemy 5 minut. Dekorujemy pietruszką. Smacznego Makro w ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...