Tagin z pieczonym kuskusem
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Tagin z pieczonym kuskusem
Tagin, kuskus i res el hanout, trzy składniki, które jednoznacznie mówią, że znajdujemy się w Maroko. Tagin rodzaj glinianego naczynia, od którego pochodzi nazwa potrawy w niej przyrządzanej, wołowiny, jagnięciny, kurczaka, ryby, jak i warzyw, wolno gotowana powoduje, że smaki i aromaty fantastycznie się przenikają. Berberowie używali kuskusa już w VII wieku. Uznany za tradycyjny przysmak z Afryki Północnej, jest powszechnym składnikiem kuchni wśród krajów Maghrebu, takich jak, Tunezja Algieria, Libia, Mau...
Czytaj dalej na blogu RafalCookAutor
Rafał
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kuskus, imbir, ryby, kurczak, ryba, pasta, dynia, pasty, wołowina, obiad, mięso, kurczak z warzywami, kurczak z papryką , kurczak pieczony, bez pieczenia
Inne przepisy z RafalCook
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję