Gorąca feta z rukolą

Gorąca feta z rukolą

Gorąca feta z rukolą

Bardzo smaczna przekąska, pochodząca z kuchni greckiej, orzeźwiająca i lekka. Składniki 4 grube plastry fety 1 jajko 2 garści rukoli po 2 czerwone i żółte papryki kawałek parmezanu oliwa z oliwek 2 łyżki czarnych oliwek Sos : 1 posiekana dymka 2 łyżki octu winnego 1 łyżeczka musztardy sól pieprz 6 łyżek oliwy z oliwek Przygotowanie   Sos : wszystkie składniki umieściłem w słoiku. Zakręciłem i potrząsałem energicznie tak długo, aż utworzyła się emulsja. Papryki upiekłem w piekarniku. Gdy skórka sczernia... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję