Tofu stir-fry z warzywami, House of cards

Tofu stir-fry z warzywami, House of cards

Tofu stir-fry z warzywami, House of cards

To danie szybko przyrządzisz po pracy (pamiętaj tylko, żeby dzień wcześniej zamarynować tofu). Możesz dodać np. cebulę, fasolkę, kukurydzę, prażone nasiona sezamu lub szczypiorek. Składniki: 1 opakowanie tofu kilka łyżek sosu sojowego olej do smażenia 150-200 g makaronu ryżowego/sojowego lub zwykłego (nitki) 3 ząbki czosnku 10 pieczarek ½ czerwonej papryki ½ żółtej papryki ½ małego brokułu T ofu pokrój w kostkę, umieść w misce i polej sosie sojowym. Odstaw do lodówki, najlepiej na noc.   Następnego dnia ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Qlinarnie i Qlinarnie

Autor

PatchuliaMPatchuliaM

Witam,
prowadzę dwujęzycznego wegetariańskiego bloga kulinarnego: oczywiście znajdziesz tu przepisy, ale też recenzje restauracji i ostatnio kupionych produktów spożywczych. Na blogu pojawiają się też wpisy dot. szeroko pojętej kultury, m.in. filmu oraz wydarzeń kulturowych z mojego miasta - Rzeszowa. Zapraszam do lektury:).

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sos sojowy, papryka, pasta, pasty, makaron, makarony, sosy, czosnek, brokuł, brokuły, pieczarki, stir fry, warzywa, fasolka, do pracy, sezam, cebula, wegańskie, sos do makaronu, makaron smażony, makaron z pieczarkami, pieczarki w sosie, makaron z patelni, warzywa na patelnie, dania z makaronem

Inne przepisy z Qlinarnie i Qlinarnie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.