Na moim blogu znajdziesz przepisy na potrawy domowe, proste, łatwe i bez wyszukanych produktów, oraz porady kulinarne. Cenię sobie NORMALNOŚĆ – codziennie i od święta. SKŁADNIKI : 1 łyżka chrzanu ostrego ze słoiczka, 2 łyżki kwaśnej śmietany, 1 łyżka majonezu, sól, pieprz, cukier, sok z cytryny, Przygotowanie : Chrzan, śmietanę i majonez mieszamy w misce. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem,cukrem i sokiem z cytryny. Podaję go ze schabem pieczonym w mleku, jajkami ugotowanymi na twardo albo z ulub...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...