Na moim blogu znajdziesz przepisy na potrawy domowe, proste, łatwe i bez wyszukanych produktów, oraz porady kulinarne, Cenię sobie NORMALNOŚĆ – codziennie i od święta. Składniki : pstrąg , jajko, mąka, masło klarowane, natka pietruszki , cytryna Pstrąga myjemy, dobrze czyścimy skórę i wnętrze , solimy i pieprzymy.(możemy włożyć w środek ryby natkę pietruszki , żeby zmienić zapach ryby) Zostawiamy to na ok. 2 godz. ,żeby ryba przeszła przyprawami . Rozmącamy jajko i możemy jeszcze delikatnie doprawić , rybę ...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...