Sos tatarski do jajek na twardo.
Sos tatarski do jajek na twardo.
Składniki : 1 szklanka dobrego majonezu 2 jajka ugotowane na twardo pokrojone w kostkę 2 łyżki posiekanej cebuli czerwonej 5 łyżek pokrojonych grzybów marynowanych 1 łyżka pokrojonej marynowanej czerwonej papryki 2 łyżki pokrojonych w małą kostkę ogórków konserwowych 3 łyżki posiekanego świeżego szczypiorku sól pieprz czarny mielony Sposób wykonania : W szystkie składniki daj do miski lub rondla , dopraw do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszaj. Gotowe ! Jeśli chcesz możesz jeszcze udekorować... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Przepisy i porady kulinarne
Autor
Krzysztof Jaracz
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ogórki, mielone, sosy, majonez, grzyby, ogórki konserwowe, papryka
Inne przepisy z Przepisy i porady kulinarne
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję