Przepis na : obiad
Recipe in English Wiosnę widać nie tylko na dworze, ale też na sklepowych półkach. Parę dni temu udało mi się kupić naprawdę dobre pomidory. Pachniały i były wyjątkowo słodkie (co za ulga po miesiącach, kiedy smakowały jak tektura!). Prowansalski krem był u mnie na liście do wypróbowania już od dłuższego czasu, ale czekałam na dobre składniki. Tak się jeszcze pochwalę, że sama zrobiłam tacę, którą widać na zdjęciach :). To był mój pierwszy raz z techniką decoupage :). Jeżeli przygotowałaś/eś danie z tego przepi... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...U mnie jeszcze pomidory są tekturowe:/ Jak tylko się pojawią zjadliwe przygotuję taką zupę:)
Uwielbiam zupy krem:)jak moje pomidorki urosną w szklarence,napewno skorzystam z Twojego przepisu:))Dziękuję i pozdrawiam
wspaniała! muszę wreszcie wypróbować połączenie z paprykami! ps. widzę tutaj nowy talent ;)
Robię podobną.Preferuję tylko świeże zioła i dodaję jedną ostrą papryczkę.
jak z Prowansji to bardzo lubie ;) Zartuje , ale piekny kolor
Odtatnio jadłem podobną, dodatkowo jeszcze z boczkiem. Rewelacja:)