FASOLKA PO BRETOŃSKU

FASOLKA PO BRETOŃSKU

FASOLKA PO BRETOŃSKU

  Fasolka po bretońsku   to jedno z najbardziej popularnych dań kuchni polskiej. Fasola, pomidory, kiełbasa albo wędzony boczek i danie gotowe. Temu nieskomplikowanemu i jednogarnkowemu daniu smak nadają przyprawy. Każda z Was doprawia ją zapewne po swojemu. Podstawą jest czosnek, majeranek, tymianek i kminek. Taką dopieszczoną i domową fasolkę można przygotować  od razu w większej ilości i zamrozić.   Składniki: 500g białej fasolki typu Piękny Jaś firmy KUPIEC 6 szt.świeżych pomidorów (ewentualnie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu potrawyregionalne

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.