Przepis na : obiad
Te rewelacyjne kotlety rybne to ulubione danie mojej córki. My także je lubimy, a jako że robi się je błyskawicznie, to goszczą u nas bardzo często. Są delikatne, pulchne i chrupiące z wierzchu. Ich sekretem jest użycie grubotartej bułki – czyli panko. Panko można dostać w wielu sklepach (polecam się za nim rozejrzeć na dziale orientalnym), ale łatwo można też zrobić je samemu rozdrabniając bułkę na okruchy i susząc. Zielony groszek nadaje kotletom fajnego, słodkawego posmaku – poza tym dzieciaki go u... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.
Czytaj dalej...