2 buraki (400 g) 1 duża gruszka gat. konferencja (300 g) 1 banan 0,5 kg jabłek gat. Ligol Ilość owoców i warzyw pozwoli przygotować 1 litr soku. Przygotowanie: Wszystkie składniki dobrze umyć, najlepiej zamoczyć na ok. 20 minut w misce z wodą. Z wyjątkiem banana, którego wystarczy obrać ze skóry, nie kroić. Buraka pokroić razem ze skórą. Można go oczywiście obrać, ale nie zmienia to specjalnie jego ziemistego smaku. Gruszki pokroić ze skórką, usunąć tylko ogonek. Dostosować wielkość krojonych owoców do otworu w... czytaj dalej...
Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.
Czytaj dalej...Idealne połączenie składników dla każdego chcącego stracić trochę ciałka.
Czytaj dalej...Masz lekką nadwagę, 3-7kg? A do tego kilka wolnych dni? Dieta bananowa to dieta dla Ciebie.
Czytaj dalej...