Przepis na : śniadanie
Jajka faszerowane tradycyjnie pojawiają się na Wielkanocnym stole. Przepisów i wersji faszerowania, ale wersja z łososiem jest chyba najłatwiejszą z nich wszystkich. Co ciekawe nie ma potrzeby dodawania żadnych przypraw. Wszystkie niezbędne smaki pochodzą z wędzonego łososia. Ta przystawka jest genialna w swojej prostocie i szybkości przygotowania, a do tego pięknie i efektownie prezentuje się na stole. Ponieważ pasty do faszerowania wychodzi więcej niż potrzeba jej do nadziania jajek, w bonusie zostaje jako pas... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...