Witajcie dzisiaj mam dla Was pasztet z cieciorki, soczewicy czerwonej i marchewki. Idealny by odetchnąć od mięsnych pasztetów. Składniki: 1 cebula czerwona 5 dużych marchewek 650 ml bulionu warzywnego 1 szklanka soczewicy czerwonej 1/3 szklanki kaszy jaglanej 2 cm korzeń imbiru 1 łyżeczka ostrej papryki w proszku 250 g ugotowanej cieciorki 2 jajka Przygotowanie: Cebulę obrać i pokroić w niewielką kostkę oraz imbir, zeszklić w dużym garnku. Dodać obraną i pokrojoną w niewielkie plasterki marchewkę. Dusić t... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...