Drożdżówki z serem i rabarbarem

Drożdżówki z serem i rabarbarem

Drożdżówki z serem i rabarbarem

Przepis na : śniadanie

Drożdżówki z serem i rabarbarem to obowiązkowy majowy wypiek w naszym domu. To już niemalże tradycja, że co roku z rabarbaru robimy ciasto drożdżowe, ciasto ucierane, crumble oraz drożdżówki. Każdego roku zmieniamy składniki drożdżowego ciasta, tym razem skorzystaliśmy z przepisu na delikatną, maślaną chałkę . Drożdżówki z rabarbarem i serem były mięciutkie i puszyste, dobrze smakowały również drugiego i trzeciego dnia po upieczeniu. Udostępnij Drożdżówki z serem i rabarbarem – składniki 500 g rabarbaru... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu niecodziennikpary

Warto przeczytać

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję