Tak go nazywam, porosołowy bo zrobiony jest z resztek rosołowych a raczej z tego co w rosole pływa. Wystarczy to wszystko zmielić, dobrze doprawić i upiec. Do tego pyszny ogórek kiszony i śniadanie czy kolacja gotowe. Pasztet porosołowy - przepis CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.