Przepis na : śniadanie
Przepis na tę pastę pochodzi z książki Smacznie i zdrowo od rana do wieczora Jadwigi Kłosowskiej. Książka była wydana w roku 1988. Jest w niej dużo potraw które wykorzystałam, rodem z PRL-u ale całkiem fajnych. Dziś pasta do kanapek, można ją zajadać samą, jak twarożek, można użyć jej jako dip do warzyw. Pasta kanapkowa. CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.