Przepis na : deser
Tak dla odmiany wśród ciast z truskawkami i rabarbarem pojawia się ciasto z persymoną, kaki lub sharonem czyli ciasto piernikowe w smaku i soczyste owoce. Na pewno polubicie i pokochacie ten smak, polecam. Ciasto jest bardzo wilgotne a nawet bym powiedziała że zakalcowate ale jakże pyszne, musicie spróbować. Korzenne ciasto z persymoną. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ..... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.
Czytaj dalej...Piernik ma to do siebie, że potrzebuje czasu, aby dojrzeć. Na szczęście są sposoby na przyśpieszenie tego procesu.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.