Orzeszki- skorupki do nadziewania

Orzeszki- skorupki do nadziewania

Orzeszki- skorupki do nadziewania

W niedzielę zaszalałam ..napiekłam orzeszków -skorupek do nadziewania...upiekłam dwa rodzaje , z dwóch innych przepisów...a na blogu już jest kilka przepisów na te małe pyszności.Przepis na te orzeszki mam od..no właśnie od kogo? od jakiejś osoby [ chyba od Anny - dziękuję], która zostawiła komentarz u mnie na blogu pod przepisem też na orzeszki ..Polecam ten przepis..warto zrobić takie orzeszki..i nadziać dowolną masą.Ja jeszcze nie miałam kiedy ich nadziać., ale do Świąt się wyrobię haha.. 3 szkl mąki 1/2 szkl ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje domowe kucharzenie

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.