Puree przygotowane z warzyw doskonale sprawdza się jako dodatek do dań obiadowych. Podać można je z większością mięs, zarówno tych smażonych, pieczonych jak i gotowanych. Najbardziej popularne jest bez wątpienia puree ziemniaczane. Podejrzewam, iż większość z nas robi je na obiad co najmniej raz w tygodniu. Dla tych, którym to puree nieco się już znudziło mam poniżej przepis na puree z kalafiora i natki pietruszki . Zrobienie puree z kalafiora i natki pietruszki zajmuje jedynie 15 minut . Kalafiora należy ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...