Dzisiaj przychodzę do was z przepisem na pyszny , aksamitny pełen witamin krem z buraka i... podgrzybków ! O wspaniałym aromacie cynamonu i goździków , podany z mlekiem kokosowym i świeżym koperkiem ... MNIAM ! SKŁADNIKI : Mrożonka "Barszcz z podgrzybkami" 300 ml bulionu warzywnego 1 ząbek czosnku 1 łyżka oliwy z oliwek kilka goździków szczypta cynamonu kilka ziaren ziela angielskiego 2 liście laurowe 1 łyżka octu winnego 1 łyżeczka miodu mleko kokosowe świeży koperek sól, pi... czytaj dalej...
Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Idealne połączenie składników dla każdego chcącego stracić trochę ciałka.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...