Pasta z zielonego groszku, tahini i fasoli azuki
Pasta z zielonego groszku, tahini i fasoli azuki
Prosta, smaczna i wiosenna pasta kanapkowa na bazie fasoli azuki, mrożonego groszku, pasty tahini i natki pietruszki. Z racji tego, że chleba nie jadam, upiekłam do niej wytrawne gofry bezglutenowe z mąki ciecierzycowej, którą są jeszcze prostsze do wykonania niż pasta! Pierwszy chyba raz po przygotowaniu pasty byłam w stanie jeść ją łyżką prosto z kielicha blendera. Smakuje przepysznie i wygląda wiosennie. Składniki na pastę: 1 szklanka suchej, zielonej fasoli azuki 1 szklanka mrożonego groszku... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Mango Papaja
Autor
mangopapaja
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasta, pasty, fasola, gofry, bezglutenowe, naleśniki, naleśnik, ciasto, chleb, pieczywo, kanapki, kanapka, naleśniki z warzywami, pasta z mango, ciasto na naleśniki, chleb mieszany, proste ciasto
Inne przepisy z Mango Papaja
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję