Gofry bezglutenowe (z mąki z ciecierzycy) z owocami i twarogiem

Gofry bezglutenowe (z mąki z ciecierzycy) z owocami i twarogiem

Gofry bezglutenowe (z mąki z ciecierzycy) z owocami i twarogiem

Przepyszne, idealnie chrupiące gofry z mąki z ciecierzycy z dodatkiem świeżych owoców - malin i czereśni, dżemu z czarnej porzeczki i twarogu. Najlepszy przepis na chrupiące gofry bezglutenowe! Składniki: 170 gram mąki z ciecierzycy 40 gram mąki ziemniaczanej 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia 3 jajka (osobno białka i żółtka) 50 ml oleju 100 ml mleka 3-4 łyżki cukru szczypta soli dodatki: twaróg wymieszany z  jogurtem naturalnym i miodem, dżem porzeczkowy, świeże maliny i czereśnie Zaczynam od rozgrzania ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mango Papaja

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.