Mój mąż je uwielbia! Mięso z uda jest soczyste, pełne smaku i o świetnej strukturze. Do przepisu trzeba mięso odciąć od kości, do moim zdaniem wyprawia je w ogóle na pierwsze miejsce na podium w konkursie na najsmaczniejsze mięso w kilkanaście minut! Do przygotowania mięsa potrz ebujemy około pół dnia, najlepiej jeśli będzie to nawet cała doba, mięso wtedy uzyska więcej smaku z przypraw jakimi zostanie zamarynowane. Potrzebujemy: dowolną ilość udek z kurczaka, to Wy decydujecie ile chcecie ich zjeść ;) czosn... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...