Przepis na : kolacja
Zastanawiałam się co zrobić z nadmiarem szpinaku który wraz z ogromną ilością świeżutkich pomidorów dziwnym trafem znalazł się w koszyku w czasie zakupów na placu. Wybór padł na faszerowane pomidory, które o zapieczeniu wprost rozpływają się w ustach i nawet mój syn wróg numer 1 pomidorów zjada je ze smakiem.Składniki:4 duże pomidorypołowa dużego pęku świeżego szpinaku 1/3 szklanki ryżu10 dkg sera feta4 plastry mozarelli2 ząbki czosnkusól i pieprz do smakuPrzygotowanie: Pomidory dokładnie myję i osuszam. Odkra... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...