Surówka z ogórkiem i rzodkiewką w śmietanie

Surówka z ogórkiem i rzodkiewką w śmietanie

Surówka z ogórkiem i rzodkiewką w śmietanie

 Szybka, łatwa w przygotowaniu wiosenna surówka z chrupiącego ogórka, rzodkiewki, świeżego koperku i dodatku jogurtu. Smaczny dodatek do mięsnych dań obiadowych. Składniki: pęczek rzodkiewek (ok 10 sztuk), 5 średniej wielkości ogórków zielonych gruntowych, pęczek koperku, 3 łyżki śmietany 18%, sól, pieprz Przygotowanie: Rzodkiewki kroimy w plastry. Ogórki obieramy ze skóry i również kroimy w plastry, koperek drobno siekamy. Wszystkie składniki mieszamy razem ze śmietaną, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lena Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję