Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem marchewki, jabłka oraz chrzanu. Wyrazista w smaku - idealna jako dodatek do mięsa obiadowego. Składniki: pół główki kapusty pekińskiej, duża marchewka, 2 małe jabłka, 2 łyżki śmietany, łyżeczka majonezu, 2-3 łyżeczki chrzanu, sól, pieprz Przygotowanie: Kapustę szatkujemy, dodajemy startą na dużych oczkach obraną ze skóry marchewkę oraz jabłko. Dodajemy szczyptę soli oraz pieprzu. Śmietanę mieszamy z majonezem i chrzanem, dodajemy do warzyw - mieszamy.... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...