Sałatka z wędzoną makrelą, jajkiem, świeżymi warzywami i dipem jogurtowo - majonezowym. Składniki: pół dużej makreli wędzonej, 2-3 jajka, mix sałat 160 g, pół dużego pomidora, 2 ogórki gruntowe, ogórek kiszony, 3-4 rzodkiewki, kilka pomidorków koktajlowych, pół pęczku szczypiorku, łyżka majonezu, 3 łyżki jogurtu naturalnego, sól, pieprz Przygotowanie: Jajka gotujemy na twardo. Obieramy i kroimy na ćwiartki. Makrelę obieramy z ości. Pomidora (poza koktajlowymi), ogórki, rzodkiewkę kroimy w ... czytaj dalej...
Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.
Czytaj dalej...