Roladki z szynki konserwowej z serkiem kanapkowym, jajkiem, papryką, rzodkiewką i szczypiorkiem. To bardzo łatwa w przygotowaniu i smaczna przekąska na każdą okazję. Składniki: 10 plasterków szynki konserwowej, 150 g serka kanapkowego naturalnego, 2 jajka, 1/4 czerwonej papryki, 2 duże rzodkiewki, pół pęczku szczypiorku, sól, pieprz Przygotowanie: Jajka gotujemy na twardo. Obieramy ze skorupki, rozdrabniamy. Paprykę i rzodkiewkę kroimy w małą kosteczkę, szczypiorek siekamy. Do serka kanapkowego dodaje... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.
Czytaj dalej...