Pikantna marynata do ryby

Pikantna marynata do ryby

Pikantna marynata do ryby

Pikantna, grillowana ryba, która świetnie smakuje z sałatką z pomidora, papryki, zielonego ogórka i szczypiorku. W przepisie wykorzystano mirunę, ale może być to równie dobrze mintaj lub dorsz. Składniki: filet miruny ze skórą ok 20-25 cm, szczypta soli morskiej, 1/3 łyżeczki pieprzu cytrynowego, 1/2 łyżeczki papryczki chilli, 1/2 łyżeczki słodkiej papryczki Przygotowanie: Przyprawy mieszamy z sobą, posypujemy rybę. Grillujemy od 3-5 minut w zależności od grubości ryby z obu stron. Podajemy z cytryną oraz sałatką ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lena Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję