Fasolka szparagowa z pieczarkami w sosie pomidorowym

Fasolka szparagowa z pieczarkami w sosie pomidorowym

Fasolka szparagowa z pieczarkami w sosie pomidorowym

  Danie niemalże jednogarnkowe. Pyszna sezonowa fasola szparagowa (poza można użyć mrożonej), pieczarki, cebula, sos pomidorowy oraz parówki - które można pominąć.     Składniki: 2 dobrej jakości parówki, 200 g fasoli szparagowej - u mnie żółta, 150 g pieczarek, 3 łyżki kukurydzy konserwowej, pomidory w puszce krojone - 400 g, łyzka masła,  sól, pieprz   Przygotowanie: Z fasoli odcinamy końcówki. Wrzucamy do garnka z wrzącą osoloną wodę i gotujemy aż będzie miękka. Odcedzamy. Pieczarki... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lena Gotuje

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.