Danie niemalże jednogarnkowe. Pyszna sezonowa fasola szparagowa (poza można użyć mrożonej), pieczarki, cebula, sos pomidorowy oraz parówki - które można pominąć. Składniki: 2 dobrej jakości parówki, 200 g fasoli szparagowej - u mnie żółta, 150 g pieczarek, 3 łyżki kukurydzy konserwowej, pomidory w puszce krojone - 400 g, łyzka masła, sól, pieprz Przygotowanie: Z fasoli odcinamy końcówki. Wrzucamy do garnka z wrzącą osoloną wodę i gotujemy aż będzie miękka. Odcedzamy. Pieczarki... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...