Przepis na : deser
Skyrniki w pięknym jesiennym kolorze, z dodatkiem śliwek i pestek owocu granatu. Deser bez dodatku cukru - można dosłodzić np. miodem. Składniki: pół dyni Hokkaido, 150 g skyra, 100 g jogurtu greckiego, 2 jajka, 2 łyżeczki erytrytolu, łyżeczka masła orzechowego, 20 g proszku budyniowego śmietankowego, 4 śliwki, owoc granatu Przygotowanie: Dynię oczyszczamy z pestek, kroimy na kawałki. Pieczemy w 200 stopniach przez około 20 minut do miękkości. Do miski dodajemy dynię, skyr, jogurt, jajka, ertyt... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...