Jesienne leczo z curry, dynią, bakłażanem, pieczarkami i mleczkiem kokosowym! Pysznie danie jednogarnkowe - duża porcja! Świetnie smakuje podane z ryżem i posypane świeżą natka pietruszki lub kolendrą. Składniki: pół dyni Hokkaido, bakłażan, 250 g pieczarek, 2 pory - część biała i jasnozielona, papryka czerwona, papryka biała, 3 łyżki curry, mleczko kokosowe (u mnie light), sól, woda Przygotowanie: Bakłażana kroimy w dużą kostkę, posypujemy solą z obu stron, odkładamy na kilka minut, następnie odsącz... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.
Czytaj dalej...