Ciasto z borówkami, galaretką, bez pieczenia. Idealny deser na letnie dni. Składniki: 400 g borówek, 1 galaretka cytrynowa 32g, 1 galaretka cytrynowa 75g, 1 galaretka borówkowa 72g, 200 ml śmietany 30%, 250 g mascarpone, opakowanie serka waniliowego homogenizowanego, 2 łyżki cukru, biszkopty okrągłe Przygotowanie: Owoce dokładnie myjemy. Galaretkę cytrynową 75 rozrabiamy w 200 ml gorącej wody, cytrynową 32g w 250 ml gorącej wody, borówkową w 400 ml wody. Śmietanę ubijamy wraz z cukrem na wysokich obrotac... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...