
Zupa botwinkowa gotowana na udkach z kurczaka, zabielona lekko śmietaną, z dodatkiem ubitych ziemniaków i smażonej cebuli. Pyszny, łatwy w przygotowaniu letni obiad. Składniki: 2 ćwiartki z kurczaka, pęczek dużej botwinki, pęczek koperku, 500 g ziemniaków, średniej wielkości cebula, 2 łyżki śmietany 18%, sól, pieprz, łyżka masła łyżeczka cukru, 2 łyżki soku z cytryny Przygotowanie: Botwinkę dokładnie myjemy. Do garnka przekładamy udka z kurczaka, zalewamy wodą, aby była około 5 cm ponad mięso. Gotujemy na... czytaj dalej...

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...
Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...