Tilapia w cieście naleśnikowym z czosnkową nutą.

Tilapia w cieście naleśnikowym z czosnkową nutą.

Przepis na : obiad

Dobra rybka potrafi nasz obiad zamienić w przepyszną propozycję. Tak przygotowane filety z tilapii smakuję i dzieciom i dorosłym. Przyjemnie lekko chrupiąca skorupka z ciasta naleśnikowego, delikatny posmak czosnku i jest idealnie! Zapraszam. Co nam trzeba? 1 kg filetów z tilapii przyprawa: pieprz ziołowy, Vegeta Natur z czosnkiem sól Na ciasto naleśnikowe: 200ml mleka 2 jajka 200 g mąki pszennej 2 czubate łyżki mąki krupczatki (dzięki temu będzie lekko chrupiąca) Ciasto ma być gęste, jak jest słabo dodajcie...

Czytaj dalej na blogu Latosiowydom

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Autor

Kinga LatosińskaKinga Latosińska

Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, ciasto naleśnikowe, frytki, ryby, ryba, obiad

Inne przepisy z Latosiowydom

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.