Przepis na : obiad
Dobra rybka potrafi nasz obiad zamienić w przepyszną propozycję. Tak przygotowane filety z tilapii smakuję i dzieciom i dorosłym. Przyjemnie lekko chrupiąca skorupka z ciasta naleśnikowego, delikatny posmak czosnku i jest idealnie! Zapraszam. Co nam trzeba? 1 kg filetów z tilapii przyprawa: pieprz ziołowy, Vegeta Natur z czosnkiem sól Na ciasto naleśnikowe: 200ml mleka 2 jajka 200 g mąki pszennej 2 czubate łyżki mąki krupczatki (dzięki temu będzie lekko chrupiąca) Ciasto ma być gęste, jak jest słabo dodajcie...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.
Czytaj dalej...Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat