Pyszna i pożywna zupka, pełna świeżych warzyw. Część z własnego ogródka! Co nam trzeba? Garnek 4 litrowy, napełniony wodą w ilości 3 l Kawałek dowolnego mięsa- u mnie pierś i kurze łapki (dla kolagenu) 4 marchewki – kroimy w kawałeczki 1 pietruszka, kroimy w półplasterki kawałek selera- pokrojony w kostkę kawałek białej części pora 1 młoda zielona cukinia średniej wielkości 2 pomidorki- obrane i pokrojone drobno 300ml przecieru pomidorowego 200g ugotowanego makaronu- u mnie świderki Przyprawy: po 1 płaskiej łyżec... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat