Pyszne i szybkie połączenie śledzika z dodatkami. Co nam trzeba? 3 płaty matjasa Seler konserwowy (wiórka w słoiku w zalewie) – 2 łyżki mała cebula łyżka czarnuszki (płaska) majonez – 2 łyżki śmietana 18% – 2 łyżki sól i pieprz do smaku łyżeczka suszonych pomidorów-przyprawa w proszku Robimy! Śledzia kroimy w paseczki i mieszamy z selerem Cebulę kroimy w wiórka, dorzucamy do śledzia Mieszamy z sosem śmietanowo -majonezowym, dodajemy odrobinę soli, pieprzu, czarnuszkę i suszone pomidory. Mieszam... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Z czym nam kojarzą się śledzie? Oczywiście ze świętami czy sylwestrem. Pod koniec grudnia większość polskich rodzin je przygotowuje i się nimi zajada.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat