Pasty jajeczne kojarz nam się z pysznym śniadaniem. Dzisiaj chciałyśmy polecić Wam pastę z dodatkiem żółtego sera i rzodkiewki. Jak podać ? Ja zaserwowałam ją w plastrach polędwicy łososiowej na klasycznej bagietce. Tak podana część śniadania z pewnością spodoba się Waszym najbliższym :) Ruloniki z jajeczno - rzodkiewkową pastą SKŁADNIKI : 3 jajka około 70 g żółtego sera (3-4 łyżki) 3-4 rzodkiewki 1 łyżka posiekanego szczypiorku 1 łyżka majonezu sól i pieprz do... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...