
Przepis na : obiad
Zapiekankę z cukinii przygotowałam w blaszce o wym. 24cm x 35cm. Jeśli używacie małe cukinie o miękkiej skórce, to nie musicie ich obierać. Jeśli zaś używacie duzych, wyrośniętych cukinii, to przed potarciem należy obrać je ze skórki. To samo tyczy się ‚środków’ tego warzywa – jeśli cukinia jest duża i wyrośnięta, to należy przed potarciem […] The post Zapiekanka z cukinii appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...