
Szybka i pyszna tarta z łososiem wg Pascala . Składniki Ciasto francuskie 200g Jajko 4 duże jajka Śmietana 30% 100ml Pomidor 2 duże pomidory sparzone, zahartowane, bez skórek, bez gniazd, pokrojone w drobną kostkę Wędzony łosoś 150g Szczypiorek Ser mozzarella 125 g mozzarelli (1 opakowanie Mozzarelli Galbani) Masło do wysmarowania blaszki Mąka do posypania Liście […] The post Szybka tarta z łososiem, mozzarellą i pomidorami wg Pascala appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...
Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...ale kolorowo! pysznie to połączyłaś, mniam :) Uwielbiam takie dania ;)
Wygląda świetnie! Uwielbiam tarty i na pewno spróbuje :D
Właśnie skończyłam przyrządzać i się piecze :) Boje się tylko, że jajka ze śmietaną się nie zetną. Zobaczymy za 25 minut :)
Wyszła pysznie. Tylko dałam pomidorki koktajlowe, więc były w skórce i jakieś takie kwaśne. Następnym razem w ogóle nie dam pomidora :-) P.