Sznycle z indyka w ciemnym sosie pieczeniowym / Putenschnitzel in einer dunklen Sauce

Sznycle z indyka w ciemnym sosie pieczeniowym / Putenschnitzel in einer dunklen Sauce

Sznycle z indyka w ciemnym sosie pieczeniowym / Putenschnitzel in einer dunklen Sauce

Przepis na : obiad

Post Sznycle z indyka w ciemnym sosie pieczeniowym / Putenschnitzel in einer dunklen Sauce pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Przeboje

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
kudels, 31 stycznia 2013 17:30:08

Tato byłby w niebiee =)

Słodka Babeczka, 31 stycznia 2013 22:18:08

To fajnie ;)

MartynCia ^^, 31 stycznia 2013 22:28:15

ja się wcale nie dziwię, że lubisz to połączenie, bo danie wygląda mega apetycznie. Zjadłabym z ochotą ;)

Diana, 1 lutego 2013 01:17:59

sos pieczeniowy! kocham! a najbardziej w połączeniu z kluskami śląskimi :)

Słodka Babeczka, 1 lutego 2013 16:04:44

Z kluskami również jest pycha!

Agnieszka Kłosińska, 2 lutego 2013 00:40:36

jak mozna uzywac gotowych sosow w dzisiejszych czasach?

Słodka Babeczka, 2 lutego 2013 00:50:11

Gotowych? Chodzi Ci o sosy z paczki? Hmm, to chyba nie przeczytałaś dokładnie tego posta – bo parę razy przewija się odesłanie do notki, w której jest przepis na sos – i jest wyjaśnienie, że przygotowuję większą ilość sosu, po czym mrożę go na inne okazje – a to jest chyba legalne i nieszkodliwe ;-)