Przepis na : obiad
Post Sznycle z indyka w ciemnym sosie pieczeniowym / Putenschnitzel in einer dunklen Sauce pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl. czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...ja się wcale nie dziwię, że lubisz to połączenie, bo danie wygląda mega apetycznie. Zjadłabym z ochotą ;)
sos pieczeniowy! kocham! a najbardziej w połączeniu z kluskami śląskimi :)
Gotowych? Chodzi Ci o sosy z paczki? Hmm, to chyba nie przeczytałaś dokładnie tego posta – bo parę razy przewija się odesłanie do notki, w której jest przepis na sos – i jest wyjaśnienie, że przygotowuję większą ilość sosu, po czym mrożę go na inne okazje – a to jest chyba legalne i nieszkodliwe ;-)