Przepis na : obiad
Składniki Bulion warzywny lub mięsny Kalafior 1 mały Natka pietruszki kilka gałązek Jajko 2 jajka Bułka tarta Koperek 1 pęczek, posiekany Kminek 1 łyżka Pieprz do smaku Sól do smaku Gałka muszkatołowa pół łyżeczki Olej Wykonanie: Przygotować 0,5 litra bulionu (może być z kostki rosołowej). Kalafior podzielić na różyczki i gotować w bulionie przez ok. […] The post Kotleciki z kalafiora appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...