Bagietka nadziewana pastą z tuńczyka i papryką

Bagietka nadziewana pastą z tuńczyka i papryką

Bagietka nadziewana pastą z tuńczyka i papryką

Bagietkowe krążki z tuńczykiem idealnie sprawdzają się na karnawał i inne imprezy ;-) Składniki Bagietka 1 duża lub 2 małe Czerwona papryka pół Żółta papryka pół Czerwona cebula 1 mała Pasta z tuńczyka wg. przepisu z bloga Wykonanie: Przygotowujemy pastę jajeczną (przepis tutaj klik – pasta jajeczna z tuńczykiem ) Czerwoną i żółtą paprykę kroimy […] The post Bagietka nadziewana pastą z tuńczyka i papryką appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Przeboje

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Justyna Żak, 30 listopada 2013 15:24:48

pysznie:)

Renula, 30 listopada 2013 17:21:38

Spałaszowałabym w całości!;)

Gosia, 30 listopada 2013 22:47:00

fajniutkie:)

Anulla, 30 listopada 2013 23:54:52

ostatnio właśnie przypomniały mi się te bagietki – bardzo je lubię:)

Salvador Dali, 1 grudnia 2013 11:03:34

cudowna idea! Ja jestem zachwycona, muszę zrobić na dniach!