Bagietkowe krążki z tuńczykiem idealnie sprawdzają się na karnawał i inne imprezy ;-) Składniki Bagietka 1 duża lub 2 małe Czerwona papryka pół Żółta papryka pół Czerwona cebula 1 mała Pasta z tuńczyka wg. przepisu z bloga Wykonanie: Przygotowujemy pastę jajeczną (przepis tutaj klik – pasta jajeczna z tuńczykiem ) Czerwoną i żółtą paprykę kroimy […] The post Bagietka nadziewana pastą z tuńczyka i papryką appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...ostatnio właśnie przypomniały mi się te bagietki – bardzo je lubię:)