Rolada szpinakowa z serkiem topionym i pieczarkami

Rolada szpinakowa z serkiem topionym i pieczarkami

Rolada szpinakowa z serkiem topionym i pieczarkami

Pierwszy raz tą roladę zobaczyłam na przyjęciu weselnym. Nadziewana była łososiem i wyglądała rewelacyjnie. Postanowiłam  ż e również ją przygotuje w swoim domu, ale z innym nadzieniem. Farsz przygotowałam z pieczarek i cebulki. Rolada bardzo mi smakowała mam nadzieje, ze Wam również posmakuje :)  Biszkopt szpinakowy: szpinak świeży 1 opakowanie (230 g) jajka 4 szt., czosnek 3 ząbki, sol do smaku, pieprz czarny mielony do smaku, Nadzienie: serek topiony śmietankowy 1 du ży, pieczarki 200... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kulinarne odsłony pati

Autor

Patrycja TyminskaPatrycja Tyminska

Uwielbiam eksperymentować w kuchni i próbować nowych produktów spożywczych. Największą przyjemność sprawia mi uśmiech moich bliskich, kiedy smakują im moje potrawy i ciasta.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

szpinak, pieczarki, mielone, biszkopt, łosoś, roladki, przystawki, czosnek w ziołach, przystawka z łososiem, jajka z farszem, jajka nadziewane

Inne przepisy z kulinarne odsłony pati

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.