Obłędne ciacho! Mięciutki biszkopt, kwaskowata galaretka z dżemem z czarnej porzeczki, krem budyniowy, a to wszystko zakończone chrupiącą bezą z kokosem i makiem, oblana czekoladą...Ciasto bardzo posmakowało domownikom i zniknęło w mgnieniu oka! Składniki blaszka 23|33: biszkopt: jajka 4 szt, mąka pszenna 3|4 szklanki, mąka ziemniaczana 1 łyżeczka, proszek do pieczenia 1 łyżeczka, cukier 3|4 szklanki, warstwa z galaretką: galaretka wiśniowa 2 szt, woda gorąca 2 szklanki, dżem z czarnej porzeczki 1 ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Uwielbiam eksperymentować w kuchni i próbować nowych produktów spożywczych. Największą przyjemność sprawia mi uśmiech moich bliskich, kiedy smakują im moje potrawy i ciasta.