Magda Gessler swoim przepisem zainspirowała nas do zrobienia ryby po grecku z dodatkiem bakłażana. Od siebie dorzuciliśmy jeszcze suszone pomidory. Wyszło niesamowicie pysznie. Przepis na rybę po greku z bakłażanem Składniki: Około 600 gramów fileta z ryby morskiej – dorsz, morszczuk, mintaj itp., 2 małe bakłażany, około 10 pomidorów suszonych w zalewie z oliwy, 2 cebule, 3-4 marchewki, 2 korzenie pietruszki lub jeden korzeń selera, puszka pomidorów w zalewie, 3 łyżeczki koncentratu pomidorowego, mąka ...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...