![Kotlet po zbóju z boczkiem i serem. Warto dla niego zgrzeszyć [PRZEPIS]](https://cdn.katalogsmakow.pl/2019/03/05/0x600/kotlet-po-zboju-z-boczkiem-i-serem-warto-dla-niego-zgrzeszyc-przepis.770658.jpg)
Przepis na : obiad
Nie w tym kotlecie zbyt dużo finezji. Nie po drodze mu z kulinarnymi modami. Dietetycy płaczą, gdy go widzą. A jednak warto dla niego zgrzeszyć. Taki jest pyszny… Przepis na kotlety z boczkiem i serem Składniki: piersi z kurczaka, mąka, jajka, bułka tarta, starty ser żółty, plastry wędzonego boczku, cebula, czosnek w proszku, pieprz, sól. Zrób tak: każdą pierś (pojedynczą) rozbij tłuczkiem na płaski kotlet, natrzyj przyprawami i odstaw na jakiś czas, aby mięso się zamarynowało. W międzyczasie na patel... czytaj dalej...

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...
Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.
Czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...