
Serduszka drobiowe to podroby dużo rzadziej trafiające na nasze stoły niż na przykład wątróbka, na zachętę mamy więc dla was przepis na wyborny gulasz , w którym obok ogórka grają one rolę główną. Świetnie smakuje w towarzystwie kaszy gryczanej. Przepis na gulasz z serduszek drobiowych Składniki: 500 gramów serduszek drobiowych, 2 cebule, 2 ząbki czosnku, 3 średnie ogórki kiszone, 100 ml śmietanki kremówki 30 proc., 1 łyżka mąki pszennej, łyżka posiekanej natki pietruszki, olej, liście laurowe, ziele angiels... czytaj dalej...

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...