Bardzo prosty tort bezowy

Bardzo prosty tort bezowy

Bardzo prosty tort bezowy

Jeśli myślisz, że stworzenie pięknego tortu to zadanie ponad twoje siły przeczytaj ten przepis. W mniej więcej 1,5 h uda ci sie stworzyć tort bezowy jakiego nie powstydziłaby sie niejedna cukiernia. Chrupiąca beza na wierzchu, delikatny biszkopt i orzeźwiający owocowy krem… bajka! Przedstawiam Państwu tort bezowy na miare naszych możliwości i czasów :). Składniki: 125 g miękkiej margaryny lub masła 125 g cukru 2 opakowania cukru wanilinowego 4 jajka 150 g mąki 2 łyżeczki proszku do pieczenia 4 łyżki ml... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Patilogia

Warto przeczytać

Ciasto „Trzy Szklanki”. Każdy Kawałek Rozpływa Się W Ustach. Genialnie Prosty I Szybki Przepis.

Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.

Czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Autor

PatiPati

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

torty, tort, ciasto, tort bezowy, krem, ciasto z masa, ciasta z masa, sok, mascarpone, ciastka kremówki, ser, twaróg, ser mascarpone, wiśnia, ananas, biszkopt, ciasta z kremami, ciasto z kremem, ciasto z brzoskwiniami, ciasto z białek , ciasto z bezami, lekkie ciasto, krem mascarpone, ciasto z kremem mascarpone, ciasto ucierane , proste ciasto, ciasto owocowe, bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia

Inne przepisy z Kulinarna Patilogia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.